Met mijn nichtje op vakantie

De volgende morgen werden zowel mijn nichtje als ik op tijd wakker, ik zei niks tegen haar maar rolde haar op haar buik ging onder de dekens en kuste haar heerlijke ronde kontje overal, mijn handen kneedden haar kontje ook. Ze was alweer heerlijk geil en nat aan het worden, kuste een weg naar boven richting haar nek, pakte mijn pik beet en schoof deze tussen haar heerlijke billen waar ik neukbewegingen maakte en ondertussen kuste ik haar nek, ze draaide haar hoofd naar een kant en begon met haar heupen de draaien. Voor mij een teken dat ze meer dan geil is ze wou omdraaien maar hield haar tegen door haar te zoenen op die lekkere lippen, pakte mijn pik beet zette deze voor haar natte en zeer geile kutje en druk mijn pik langzaam maar in 1 tempo naar binnen, ging rechtop zitten legde mijn handen op haar kontje en begon te kneden terwijl ik haar neukte. Met mijn handen spreidde ik haar kontje waardoor haar kutje strakker om mijn pik begon te zitten, m’n nichtje begon zwaarder te ademen ze kreeg het zeer warm en haar heupen begonnen ongecontroleerd te draaien en op en neer te gaan met mijn pik diep in haar kutje. Ik kneep nog harder in die geile billen en pompte nog harder en dieper in haar kutje tot we allebei klaarkwamen.

Na een aantal minuten waren we bijgekomen, ze keek me aan en zei; waarom zei je geen goedemorgen? Mijn antwoord daarop was; was nog niet helemaal wakker maar oh zo geil en wou jouw kutje nog eens diep neuken en volspuiten voor wij weer weggaan vandaag. Oh ja dat is vandaag al zei ze teleurgesteld.

Helaas wel was mijn antwoord maar des te eerder komt Ann naar mij toe wat betekent dat jij dan ook komt, zodat we ons trio op ons gemak kunnen herhalen. Heerlijk zei ze, heb er nu al zin in en ze liet een hand door haar kutje glijden waar mijn sperma langzaam uitkwam, ze ving het op en likte haar vingers af en herhaalde dit een paar keer.

Ik ging uit bed en sprong even snel onder de douche, had net de kraan dicht gedraaid toen Ann ineens binnenkwam was net klaar zei ik dus jij kan eronder, heerlijk zei ze en begon zich uit te kleden. Ho zei ik wil je niet wachten tot ik weg ben anders gaan de anderen misschien iets denken! Nee die slapen nog zei ze, oh ok was mijn reactie en ze ging verder met uitkleden, ze liep langs me om de douche in te komen en wou net de kraan open draaien toen ik haar van achteren beet pakte en tegen me aan drukte. Deed 1 hand voor haar mond zodat ze niet hard kon kreunen, mijn andere hand meteen op haar heerlijke kale kutje waar ik haar klitje begon te verwennen, ze bewoog haar heupen meer en meer en voelde mijn pik hard worden tussen haar billen, legde mijn hand op haar rug en drukte haar bovenlichaam naar beneden zodat ze voorover gebogen stond, pakte mijn pik beet schoof deze in een keer diep in Ann haar geile natte kutje, oh heerlijk geil zei ze, maak me klaar.

Pakte haar heupen beet en begon hard en diep te stoten, ze wou kreunen maar kon zichzelf nog net inhouden, ik kneep hard in haar billen en spreidde deze ook meteen terwijl ik haar nog hard en diep van achteren aan het neuken was. Na een kleine minuut begon ze de schokken, ze pakte mijn handen vast en kneep erin, voor mij een teken dat ze klaarkwam en probeerde om niet te kreunen, ze kwam zo hevig klaar dat ze bijna door haar benen zakte maar hield haar vast terwijl ik door bleef gaan met stoten. Toen ze weer op eigen kracht kon staan stopte ik, haalde mijn pik uit haar natte kutje sloeg een handdoek om me heen en ging de badkamer uit, Ann deed de kraan open en begon met douchen. Ik kwam de logeerkamer binnen waar mijn nichtje nog in bed lag, zei tegen haar of ze nog iets lekkers wou proeven, haar ogen werden groter en kwam rechtop zitten aan de rand van het bed, deed mijn handdoek af pakte mijn pik beet en zei tegen m’n nichtje maak deze maar schoon. Ze deed haar mond open en begon me te pijpen, toen ze mijn pik in haar mond had keek ze omhoog en wou stoppen om wat te zeggen, hield haar tegen door mijn handen achter haar hoofd te doen en mijn pik dieper in haar mond te duwen. Ze ging meteen door met pijpen, likte mijn pik met haar tong helemaal af en nam hem weer diep in haar mond waar ik harder in begon te stoten, deed mijn ogen dicht pakte haar hoofd vast en begon klaar te komen in mijn nichtje der mond, ze kon niet alles in een keer door slikken dus liet ze mijn pik uit haar mond glijden waardoor er een paar stralen sperma over haar kin op haar heerlijke borsten viel. Ze keek me weer aan en zei; heb je Ann geneukt? Ja zei ik maar ben niet klaar gekomen maar dacht dat jij haar ook nog wel wou proeven voor we vandaag weg zouden gaan. Heerlijk zei ze, mijn dag kan niet meer stuk. Ze pakte mijn handdoek en een schone string en BH en ging naar de badkamer om te douchen. Ann stond nog onder de douche, mijn nichtje vroeg of ze nog sperma wou proeven, ja graag zei Ann, lik mijn borsten dan maar schoon zei mijn nichtje tegen haar ze begon meteen, geen druppel bleef achter. Ann was klaar met douchen en mijn nichtje bleef achter in de douche.

Rond 9 uur begon ik met inpakken, mijn nichtje deed hetzelfde toen er op de deur werd geklopt, ja zei ik, die vriend van me vroeg hoe laat wij weg moesten, rond 11:30 zei ik. Ok dank je, ga ik nog een Engels ontbijt maken voor je zei hij, oh heerlijk zei ik, kan ik wel gebruiken voor een lange rit en hij sloot de deur ging de keuken in en begon aan het ontbijt, mijn nichtje nam iets lichts als ontbijt wat ze altijd doet.

Een maal ingepakt legde ik onze koffers in de auto en wachtte tot mijn ontbijt klaar was, na mijn tijd te hebben genomen om mijn ontbijt te eten was het bijna tijd om te gaan, inmiddels was iedereen wakker en zaten in de woonkamer te relaxen.

Rond 11:15 begon ik afscheid te nemen van iedereen en bedankte hun voor een gezellige tijd en verblijf. Wou net wegrijden toen Ann aan kwam lopen, ze zei dat er nog iets van haar in de auto lag, waarschijnlijk op de achterbank of in de kofferbak. Zette mijn auto stil en hielp haar met zoeken, ze keek snel op de achterbank maar kon niks vinden, ik deed de kofferbak open en Ann kwam ook kijken, ze bukte voorover, ik keek rond of er niemand keek en gaf haar een harde tik op haar geile kont, pakte haar weer van achteren beet en liet mijn handen over haar borsten en kutje glijden, draaide haar om en begon haar te zoenen, na een paar seconden stopte ik en stapte achteruit. Gevonden zei ze met een grote glimlach, oh jij geile donder zei ik tegen haar. Deed de kofferbak weer dicht, keek om en zag haar weg lopen met dat heerlijke lichaam.

Eenmaal weer in de auto keek mijn nichtje me aan en zei; wat was er, ik zei dat Ann nog geil was en ze wou nog een lange kus voor ik wegging. Oh zei ze, nog even volhouden dan kunnen we weer een trio doen bij jouw thuis. Keek haar aan en zag een geile blik in haar ogen.

Onderweg naar de boot verliep alles rustig, mijn nichtje was in slaap gevallen en ik kon heerlijk doorrijden. Toen we eenmaal op de boot waren zochten we een plekje waar we 1,5 uur konden relaxen, midden op de boot in een hoek waren nog zitplaatsen vrij dus wij gingen daar maar zitten en maakten ons het gemakkelijk. Eenmaal vertrokken vanuit Dover ging mijn nichtje naar het toilet, duurde aardig lang dacht ik bij mezelf maar zal wel goed zijn. Bleek dat ze een klasgenoot van haar tegen was gekomen toen ze uit het toilet kwam. Ze kwamen beide naar me toe lopen, ze stelde zich voor als Roos, gaf haar een hand en een knipoog met het compliment dat ze er goed maar lekker uit zag, ze begon te blozen en keek me ondeugend aan. De meiden trokken zich terug en begonnen meteen te smoezen over van alles en nog wat. Halverwege de reis naar Calais ging ik naar het toilet, ging net een hokje in toen Roos ineens mij naar binnen duwde, ze begon me meteen te zoenen haar handen gleden over mijn kruis heen waar ze voelde dat mijn pik harder en grote werd. Ik kleedde mezelf uit, zij deed hetzelfde ging op haar knieën en begon me te pijpen. Na een kleine minuut trok ik haar omhoog en begon rond haar kutje te likken, drukte mijn tong hard op haar klitje en maakt rondjes op haar klitje, ging van links nar rechts en van boven naar beneden op haar klitje. Ik stopte met likken, ze draaide zich om en boog iets voorover ze pakte mijn harde pik vast en zette deze voor haar natte kutje, ik pakte haar heupen vast en stootte langzaam dieper in haar geile kutje. Pakte Roos haar haar van achteren beet en trok eraan met 1 hand, ze kreeg er een kleur van, ze begon harder te stoten, mijn andere hand liet ik naar voren glijden zodat ik met haar klitje kon spelen en haar helemaal gek kon maken. Ze had niet veel nodig schijnbaar, binnen enkele seconden kwam ze schokkend klaar, haar kutje werd natter en natter, ik stopte niet met stoten integendeel ik begon harder te stoten, pakte haar heupen beet en kwam diep in haar klaar, hield haar tegen me aan en vroeg waarom ze seks met mij wou. Je nichtje heeft mij op de hoogte gehouden van afgelopen week en wou die lange pik van jouw ook in mijn kutje voelen en zodra ik thuis ben of ook maar even vrije tijd hebt op school of waar dan ook ga ik jouw verhalen lezen over deze reis zodat ik heerlijk geil en nat word en mezelf kan klaar vingeren.

Nog zo’n geile donder zei ik tegen haar, jammer dat het maar bij deze ene keer blijft zei ik, had je graag langer willen likken en gek willen maken. Oh maar dat is geen probleem zei ze ik kom wel een keer met jouw nichtje mee als ze nog een keer naar jouw toe gaat. Dat word dan een gezellig en geil weekend zei ik tegen haar aangezien er nog iemand uit Engeland komt die afgelopen week nog een aantal keren wil herhalen. Geweldig zei ze, een kwartet word het dus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *